Ride Unleashed

О бренде

Aparate fitnes

Brandul nr.1 de biciclete pentru Femei!

Mai multe

Unde sa cumpar?

Vizualizati toți distribuitorii oficiali de biciclete Giant în Moldova

Căutare

Programul de loialitate GIANT

Alătură-te la programul de loialitate GIANT

Mai multe

Aveti nevoie de o reparatie sau upgrade?

Vizualizați harta noastră și găsiți un magazin în apropiere.

Giant

Ride Unleashed

Compania GIANT a fost fondată în 1972 cu misiunea de a crea cele mai bune biciclete și, astfel, de a oferi oamenilor o experiență de călătorie deosebit de plăcută. Chiar de la început, nivelul de inovație și tehnologie de producție a demonstrat concurenților că GIANT este o pasăre cu un zbor diferit, mai înalt.

Totul a început cu cadrele noastre ușoare de crom. Capacitatea GIANT de a produce biciclete de calitate superioară la prețuri accesibile a început să le permită tot mai multor bicicliști să experimenteze călăria într-un mod cu totul nou. Ulterior, GIANT a devenit mai întâi un pionier și apoi un inovator major în producția de compozite și aluminiu. Prima bicicletă din carbon disponibilă public, Cadex 980 C, a fost prezentată și apoi au revoluționat bicicletele sportive cu tehnologie Compact Road Design. În lumea bicicletelor montane, GIANT Maestro Suspension a stabilit un nou standard de performanță pentru echitație și curse off-road.

De patru decenii, GIANT s-a dezvoltat continuu și a crescut de mult dintr-o fabrică obișnuită într-un lider mondial în producția de biciclete și echipamente de calitate. Cu peste 12.000 de magazine cu amănuntul din întreaga lume, ne atingem obiectivul de a inspira spre noi aventuri toți bicicliștii, de la începători la sportivi legendari.

GIANT este prietenul tău de încredere pe orice drum, potecă sau pistă. Suntem mândri că facem parte din aventura ta.