Despre Liv Cycling

BICICLETE PENTRU FEMEI, CREATE DE CĂTRE FEMEI

Povestea Liv/Giant începe cu bicicletele, dar nu se termină cu acestea. Acest brand a fost creat pentru toate femeile care sunt interesate de stilul de viaţă pe bicicletă. Nu contează dacă aveţi ani de experienţă sau sunteţi începătoare, chiar dacă nu aţi mai mers niciodată pe bicicletă şi doriți doar să înţelegeţi cum o bicicletă Vă poate ajuta să aveţi o viaţă mai fericită, mai sănătoasă şi plină de aventuri.

Indiferent de experiența dvs., stilul de viaţă precedent şi stilul de conducere - Liv/Giant este creat pentru dvs.

Bicicletele pentru femei sub marca Liv/Giant corespund celor mai diverse obiective şi aspiraţii. Unele sunt create pentru sportivi profesionişti, altele sunt concepute pentru a vă ajuta să găsiţi un loc pentru bicicletă în viaţa voastră aglomerată. Celelalte - în primul rând au grijă de imaginea dvs., transformând comoditatea în frumuseţe. Dar toate bicicletele noastre sunt create pentru a vă face să zâmbiţi mai des.

3F: Fit (Poziţia), Form (Forma), Function (Funcţionalitatea) 

Principiul fundamental care stă la baza tuturor bicicletelor Liv/Giant se numește 3F. Această filozofie, care înseamnă „poziţie, formă şi funcţionalitate”, permite inginerilor şi designerilor Liv/Giant să se concentreze asupra echilibrului perfect al celor trei caracteristici cheie care sunt esenţiale pentru comportamentul şi aspectul fiecărei biciclete pentru femei: de la modele rutiere sau de munte profesionale până la biciclete urbane elegante. 3F vă promite că fiecare bicicletă Liv/Giant a fost concepută special pentru femei.

Poziţia

Nimic nu influențează confortul, rezultatele şi plăcerea de a conduce ca o poziţie adecvată. Bicicletele Liv/Giant sunt dotate cu o ergonomie feminină unică, care diferă enorm de cea a bărbaților. Aceasta include geometria feminină specifică a cadrelor şi grila dimensională corespunzătoare. De asemenea, bicicletele Liv/Giant sunt echipate cu componente feminine speciale, ceea ce înseamnă - ghidoane înguste, mânere de frână scurte şi şei specifice pentru femei. Analizăm şi optimizăm fiecare detaliu al bicicletei astfel încât să vi se potrivească perfect.

Forma

În timp ce inginerii noştri determină factorii cheie ai comportamentului bicicletelor - materialul cadrului, geometria şi parametrii de integrare, designerii se ocupă de calităţile mai puţin tangibile care constituie atractivitatea bicicletei. Aici totul este concentrat asupra interacţiunii biciclistului cu bicicleta. Ne concentrăm pe linii şi forme netede, naturale, accesorii elegante.

Culorile şi grafica asociate cu fiecare bicicletă - de la cea de oraş la cea de curse - cu personalitate unică a proprietarei. Încercăm să facem fiecare bicicletă, şi stilul de viaţă pe bicicletă în general, mai intens şi mai atractiv.

Funcţionalitate

Fiecare bicicletă Liv/Giant este concepută pentru a răspunde nevoilor unice ale femeilor cu obiective specifice. Prin intermediul designului şi tehnologiei inovatoare - de la geometria Compact Road şi suspensia Maestro la tehnologia avansată compozită Advanced – introducem modificări care iau în considerare specificul femeilor.

Bicicletele de curse sunt elaborate cu participarea sportivelor profesioniste. Bicicletele sportive sunt create pentru a fi energice, dar în acelaşi timp confortabile. Iar seria lifestyle întruneşte toate cerinţele lumii reale şi este echipată cu bucşe planetare, portbagaje şi coşuri incorporabile. Avem soluții funcţionale pentru toate sarcinile dvs.

Liv Beyond!