Termeni și Condiții

TERMENI & CONDIŢII

www. giant.md

Acest site este operat de SRL «VFUA Trading» codul fiscal 1012600040532, cu adresa juridică în Republica Moldova, mun. Chișinău, piața Dimitrie Cantemir 1, MD-2004, nr.telefon (+373) 68 234 111 denumită în continuare giant.md.   

Vă solicităm să citiți cu atenție «Termenii & Condițiile» înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

www. giant.md este un magazin on-line care realizează o gamă largă de echipamente sportive de înaltă calitate:

 • Piese și accesorii pentru biciclete, role, trotinete, skateboard, aparate fitnes (benzi de alergare, bicicleta fitness, bicicleta eleptică, bare orozontale, steppere, banci fitness, aparate multifuncţionale), echipamente pentru fitness (gantere, cercuri, fitball, coarde de sarit, maseure, expandere, covorase, greutati, genti şi rucsacuri). Extindem  în mod constant sortimentul, produsele furnizate includ mai mult de două mii de articole. Specialiștii calificați la nivel înalt vă vor sfătui cu privire la orice întrebări. Efectuând o achiziție de la noi, veți obține nu numai bunuri de înaltă calitate, dar, de asemenea, economisi timp și bani.

·        Securitatea datelor cu caracter personal

Compania SRL«VFUA Trading», colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania SRL«VFUA Trading» prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației  și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:  

 • Adresa IP a clientului;
 • Numele clientului;
 • Prenumele clientului;
 • Telefonul clientului;
 • Tipul Cardului;
 • Numele clientului indicat pe card;
 • Adresa email client;
 • Valuta tranzacției;
 • Informații despre livrare.

Serviciul suport

SRL«VFUA Trading» oferă clienților săi Serviciul suport la numărul de telefon (+373) 68 234 111, orele de lucru de la 10:00 pînă la 19:00 (Luni – Vineri)

Sesizări / Reclamații/ Legislația aplicabilă și jurisdicție

Serviciul suport  este obligat să primească de la Cumpărători reclamații, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigație a reclamațiilor, şi, după caz, să asigure investigarea reclamațiilor.

Reclamațiile consumatorilor referitoare la produsele necorespunzătoare se depun în scris la magazinul «Giant». Odată cu depunerea reclamaţiei, consumatorul prezintă o copie de pe bonul de casă sau o copie de pe alt document care confirmă efectuarea cumpărăturii (inclusiv certificatul de garanţie). Soluționarea în fond a acestei categorii de reclamații se efectuiază în conformitate cu Legea nr.105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor.

Sesizările vor fi analizate de Vânzător în decurs de 14 zile de la primirea lor, urmând ca de îndată după soluționarea lor să îi fie comunicat Clientului un răspuns.

Eventualele litigii apărute cu Clienți se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești ai Republicii Moldova, competente conform legii.

Acești Termeni & Condiții, precum și conținutul site-ului sunt reglementate de Codul civil al Republicii Moldova, Legea nr. 284 din 22.07.2004 privind Comerțul Electronic, Legea nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, Legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția consumatorilor și altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta. Prin conținutul site-ului se sub-înțelege, orice tip de materiale publicate pe site sau părţi componente ale acestuia, inclusiv: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, aplicații software şi alte date conținute în pagina web.

Cum cumpărăm? Tehnologia  efectuării cumpărăturii

Pe pagina produsului dorit, selectaţi cantitatea si tipul produsului. Click pe butonul ‘COS’, disponibil sub imaginile produselor. Produsul este acum disponibil in ‘COSUL DE CUMPARATURI’. Acesta este accesibil din coltul dreapta al paginii. Pentru a descoperi ‘COSUL DE CUMPARATURI’ faceţi un click peste butonul „PLASEAZĂ”. Editează sau continua cu comanda mărfurilor prin click pe butonul ‘FINALIZEAZĂ COMANDA’.

Introduceți datele de contact şi datele livrării mărfii:

 • Adresa poștei electronice a Cumpărătorului;
 • Numărul de telefon al Cumpărătorului;
 • în cazul în care Vânzarea presupune livrare, datele necesare pentru asigurarea cu succes a livrării:
 • adresa de livrare;
 • numele, prenumele, numărul de telefon al Destinatarului în cazul în care acesta este diferit de Cumpărător.

După care este necesara selectarea metodei de plata.

Click pe ‘CONTINUA’ pentru a continua pe platforma de plata securizata. În curând managerul companiei va contacta. Data exactă și ora livrării sunt convenite la confirmarea comenzii de către manager.

Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

 • Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii şi condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:
 • identificatorul unic al Comenzii;
 • prețul şi cantitatea fiecărui produs  din cadrul tranzacției;
 • alte plăti dacă se aplică în cadrul acestei Tranzacții;
 • valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi inițiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;
 • referință şi link activ la Condițiile comerciale;
 • alte condiții speciale eventual aplicabile Tranzacției date.

Anterior inițierii Tranzacției de plată Cumpărătorul trebuie să prezinte acordul său în privința Condițiilor comerciale prin bifarea punctului „Am luat la cunoștință şi sunt de acord cu Condițiile comerciale”.

Plata se poate efectua prin intermediul cardului Visa şi MasterCard. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Introduceți datele cardului: Numele, prenumele; numărul cardului, data expirării cardului, cod CVV2/CVC2.

Confirmaţi tranzacţia utilizând tehnologia 3D-Secure (dacă banca-emitentă suportă tehnologia dată).    

Atunci când faceţi click pe ‘AUTORIZARE DE PLATA’, confirmaţi ca acest Card va aparţine sau ca aţi fost autorizat de către titularul cardului de a-l utiliza. In cazul in care titularul cardului refuză sa autorizeze aceasta tranzacţie, nu purtam răspundere nici nu se inițiază livrarea.

Site-ul www. giant.md  este securizat, SRL«VFUA Trading» nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacţii online.

Livrare si returnare

Prețul livrării nu variază în dependență de mărimile și prețul produsului comandat.

Servicii de livrare prin or. Chișinău, Bălți, Cahul, Comrat.

Preţul Livrării: 300 lei

Timpul livrării

Produsele, comandate până la 14-00 Livrarea în aceași zi.

Produsele, comandate după 14-00 Livrarea în următoarea zi.

Produsele comandate în partea a doua a zilei de sâmbătă sau duminică se livrează luni.

La primirea comenzii, dumneavoastră trebuie să analizați starea exterioară și să analizați componența acestuia înainte și după semnarea documentelor. Odată cu comanda, dumneavoastră primiți următorul set de documente: pentru persoanele fizice - bonul de marfă, certificatul de garanție comercială; pentru persoane juridice - originalul contului, facturi și cont-factură.

Recepția individuală din magazinele rețelei «Giant»:

Noi vă propunem recepția individuală a produselor din magazinul «Giant». Stabilirea datei de recepție individuală poate fi realizată pe site in timpul înregistrării comenzii. Pentru primirea produsului în magazinul «Giant», dumneavoastră trebuie să vă apropiați de casă și să numiți numărul comenzii dumneavoastră. În cazul recepției individuale, achitarea produselor are loc în casa magazinului «Giant» în numerar sau prin intermediul cardului de plată.

Posibilitatea de înlocuirea produselor de calitate corespunzătoare procurate în magazinul on-line www.giant.md poate fi efectuată de către consumator din motive proprii (de exemplu: dacă produsul nu-i convine ca formă, gabarite, model, mărime, culoare sau dacă nu-l poate utiliza conform destinaţiei din alte cauze) în decurs de până la 14 zile de la data recepționarii produsului, in acest caz clientul va achita costurile livrării produsului.

Magazinul electronic  www.giant.md  sau Cumpărătorul are posibilitate să inițieze atât Revocarea Operațiunii de plată/Tranzacției  în sumă totală, cât şi în sumă parțială, reieșind din natura şi cauza revocării. Returnarea sumei totale a Tranzacției se va efectua în 5zile din momentul admiterii revendicării de revocare.

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea datelor clienților este foarte importantă pentru noi. SRL«VFUA Trading» îşi respectă şi protejează clienții. Modul de utilizare a informațiilor puse la dispoziție de către clienți este prezentat în continuare. Dacă se fac actualizări ale politicii de confidențialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate, în orice moment.

Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania SRL«VFUA Trading»  și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.